maandag 30 oktober 2017 om 13:00Locatie volgt

Reanimatiecursus

Reanimatiecursus

Via de poll op onze website hebben we gemerkt dat er belangstelling bestaat voor een reanimatiecursus. Als Wijkpanel lijkt het ons ook een goed idee om te stimuleren dat zoveel mogelijk bewoners in de Binnenstad bij nood kunnen reanimeren en een AED kunnen bedienen.

Het kost normaal €30 per deelnemer. Het Wijkpanel betaalt de helft van deze kosten voor u en zorgt voor een geschikte locatie in de binnenstad. Zoals u van ons gewend bent zorgen we ook voor koffie/thee en een drankje na afloop van het cursusgedeelte.

Wanneer u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar, dan is het fijn als u daar gebruik van maakt. U krijgt in dat geval een nota van de reanimatiestichting die u in kunt dienen. Dit gaat niet ten koste gaat van het eigen risico.

Wij hebben twee keuzemogelijkheden om u aan te melden voor een cursus:

Maandag 30 oktober 13.00 – 16.00 uur
Woensdag 8 november om 19.00 – 22.00 uur.

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 6 tot maximaal 15 per dagdeel) dan krijgt u bericht dat de cursus doorgaat, hoe u kunt betalen en op welke locatie de cursus zal zijn.

We horen graag zo spoedig mogelijk van u. U kunt zich aanmelden via info@wijkpanelbinnenstad.nl of tel.nr. 06-12 81 08 05.

 

Wanneer u wel belangstelling hebt, maar niet kunt op één van deze momenten dan horen we het ook graag. Wie weet organiseren we nog een extra dag.